Image

ІТ-сервіси для бізнесу

Послуги з системної інтеграції та інформаційної безпеки на базі хмарних рішень. Наш дата центр оснащено кращим серверним обладнанням, а спеціалісти сертифіковані Microsoft, Cisco та Oracle.

Ми пропонуємо:

Системна інтеграція

Системна інтеграція

Встановлення та налагодження систем, баз даних, застосунків, засобів зв'язку, структурованих кабельних систем і активних мережевих пристроїв, пристроїв зберігання даних, контролю доступу, живлення тощо.
Міграція у хмари

Міграція у хмари

Ми пропонуємо бізнесу хмарні послуги, які дозволяють у декілька разів зменшити витрати на IT-інфраструктуру, системних адміністраторів, ліцензії тощо. "Хмари" дозволяють гнучко реагувати на зміни потреб бізнесу, враховуючи сезонність.
Захист інформації

Захист інформації

Наші фахівці мають відповідну освіту та тривалий досвід роботи в сфері технічного та криптографічного захисту інформації. Вже майже 20 років ми проектуємо та впроваджуємо комплексні системи захисту інформації.
Penetration test

Тести на стійкість до проникнення

Це симуляція інформаційної атаки з позиції хакера, метою якої  є виявлення вразливих місць та можливих шляхів проникнення зловмисника. Тест на проникнення є елементом послуги з аудиту інформаційної безпеки або може надаватися як окрема послуга.
Внутрішній тест

Внутрішній тест

Забезпечує оцінку можливостей атакуючого з авторизованим обмеженим доступом до корпоративної мережі зі стандартними привілеями.
Зовнішній тест

Зовнішній тест

Під час послуги фахівець визначає, чи здатен зловмисник може проникнути в систему зовні та наскільки великий він може отримати доступ.
Сліпе тестування

Сліпе тестування

Послуга імітує хакерську атаку, коли "зловмисник" знає лише назву компанії. Результатом є правдива інформація про рівень безпеки системи.
Експрес тестування

Експрес тестування

Працівник нашої компанії, що грає роль хакера, також не знає нічого про клієнта, окрім назви. Однак часу на отримання доступу в нього обмаль — до 5 днів.
Криптопрограмні продукти

Криптопрограмні продукти

SL Global Service володіє високим рівнем компетенції в проєктуванні та впровадженні програмних рішень, що забезпечують захист комунікацій компанії шляхом криптування та захисту інформаційних ресурсів.  
UBCrypto.Mobile

UBCrypto.Mobile

Надійний криптографічний захист голосових розмов по телефону та повідомлень у месенджері
UBCrypto.VC

UBCrypto.VC

Передаванням відеотрафіку з криптографічним шифруванням та технічним захистом

Наші партнери

McAfee
Broadcom
Cisco
Trend Micro
Microsoft
Oracle